trime kasih kwn2 sye (^_^)

Saturday, 17 December 2011

bandar dan kampung yang unik...



anyong kwn2...
anyong plak..assalamualaikum hehe...
kli ni nk buat entry ksi pengetahuan plak hihi..
kli ni nk sruh korang tmbah pengetahuan sket kekeke..
meh tgk bandar2 dan kampung2 pelik yg tk penah kte tau..


bandar 1....
Kampung yang mempunyai penduduk hanya seorang..
ad ke kg 2?hee..
cm tk cye je..bole ke idup sengsowg..



Don Sammons, 60,  tinggal di dalam sebuah desa aneh yang hanya berpenduduk 1 orang, iaitu dirinya sahaja.
Buford terletak di Wyoming, Colorado, daerah tanah tinggi dengan suhu rendah terlebih di musim dingin. Desa ini telah ditinggalkan oleh seluruh penghuninya yang memilih untuk tinggal di tempat lain untuk mencari penghidupan yang lebih baik kerana merasa wilayah ini tidak akan dapat berkembang. Namun tidak demikian dengan Sammons yang  tetap tinggal di sana walaupun seorang diri.
Sammons meninggalkan Los Angeles tahun 1980 bersama isteri dan anaknya dan memilih menetap di Buford yang ketika itu masih dihuni oleh sekitar 2,000 orang pekerja landasan kereta api. Setelah isterinya meninggal 15 tahun lalu, anaknya yang kini berusia 26 tahun pun memilih untuk pindah ke kota Colorado.
Sammons mengelola sendiri sebuah stesen minyak kecil dan sebuah kedai runcit untuk melayani mereka yang singgah dalam perjalanan. “Dalam sehari kedai saya boleh dikunjungi 1,000 orang di musim panas, namun menurun hingga 100 orang saja di musim dingin,” kata Sammons yang mengakui dirinya sebagai raja di Buford.

kampung 2...
Kampung tanpa jalanraya...
cemane nk jejln nih..

Kampung Giethoorn di Holland adalah sebuah kampung yang aneh dan unik. Tidak ada satu jalanraya pun di situ. Yang ada hanyalah laluan air dan laluan untuk berbasikal. Manakala pelawat-pelawat ke sini pula digalakkan menyewa bot eletrik senyap yang digelar ‘Whisper Boat’. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=OD-DsLsCupM

kampung 3...
Kampung yang dipenuhi dengan orang-orang kerdil..
ala2 org kerdil snow white gtu..
Kampung ini digelar dengan nama ‘Dwarf Empire’ , terletak bersebelahan Bukit Xishan, 40km ke barat Kunming, Wilayah Yunnan, China. Orang-orang kerdil yang lebih dari 100 orang itu disediakan rumah yang berbentuk seperti cendawan untuk tinggal.
Ianya dijadikan sebagai taman tema untuk menarik pengunjung dan membuat duit.  Seumpama orang-orang kerdil dalam cerita ‘Gulliver’s Travel’, cuma mereka tidak sehalus orang-orang halus dalam cerita dongeng itu.
Ia ditubuhkan pada bulan Mei 2009 oleh Chen Mingjing, seorang usahawan elektronik dan hartanah yang berjaya, serta pengerusi Tunnan Jiacui Yundi Biotechnology Co Ltd. Ianya sebenarnya adalah salah satu daripada tiga bahagian – iaitu Dwarf Empire, Butterfly Park, dan Space-time Square.
bandar 4...
bandar sampah...
eueueu...dgr pn kompem tak nak pg..msti busuk huk2..

Bandar ini dikenali sebagai ‘Garbage City’ terletak di luar Kaherah (Cairo), Mesir. Ia dihuni oleh masyarakat pekerja yang dipanggil Zabbaleen, yang secara peribadi mengumpul, menyusun, mengguna semula, menjual semula atau sebaliknya repurpose sisa buangan Kaherah

kampung 5....
kampung dgn penduduk berjari seperti ketam..
Sebuah perkampungan yang penduduknya mengalami kelainan fizik ditemui di Dusun Ulutaue, Desa Mario, daerah Mare, Bone, Sulawesi Selatan. Di sana, puluhan penduduknya menderita kelainan di jari kaki dan tangan. Mulai dari yang lanjut usia hingga bawah lima tahun, jari-jari mereka terbelah menjadi dua hingga mirip sepit ketam.
Walaupun begitu, mereka tak pernah malu dengan warga kampung lain. Bahkan hal ini sudah menjadi hal biasa seperti takdir mereka. Boleh jadi, keanehan tersebut terjadi lantaran gizi pemakanan yang kurang sejak usia dalam kandungan. Maklumlah, pekerjaan mereka sehari-hari hanyalan nelayan. Ironisnya, hingga sekarang belum satu pun pasukan perubatan atau kerajaan dengan tepat meneliti bahkan mengubati para penduduk di kampung itu.
Akibat keanehan pada jari-jari mereka, sebahagian penduduk kampung lain ada yang merasa jijik bergaul dengan mereka. Tak hanya itu, perkampungan mereka pun diberi sebutan ‘Kampung Manusia Ketam’ oleh penduduk setempat.

kampung 6..
kampung berpenduduk poligami..
kg ni msti org laki suke ni..kompem!!

Dalam undang-undang Amerika, berpoligami adalah satu kejahatan. Tetapi bagi 1,200 penduduk Centennial Park, iaitu sebuah kampung kecil di Colorado Arizona, berpoligami menjadi impian. Bahkan para gadis justeru ingin berbahagi suami saat menikah kelak. Sekitar 1200 penduduk Centennial Park, kampung kecil berhampiran Colorado, menunjukkan bahawa mereka berpoligami juga dengan alasan sendiri. Berbeza dengan majoriti warga AS, mereka menyebut komunitinya All-American Families (Keluarga Amerika Seluruhnya), dalam erti sebenarnya.
Seperti Ariel Hammon, 32, yang menikahi Helen, 30, yang memberinya tujuh orang anak, kemudian menikahi Lisa, 20, yang memberinya dua anak. Bagi Ariel dan dua isterinya berpoligami bererti menambah tenaga kerja untuk membangun rumah-rumah baru. “Warga di Centennial Park pernah membangun rumah baru berhampiran rumah induk hanya dalam waktu dua hari. Itu kerana ramai anak, banyak sukarelawan,” kata Ariel kepada ABCNews.
Cemburu kerana cinta berbelah bagi?  “Kami tidak pernah memikirkannya, justeru ini yang saya impikan sejak dulu,” kata Helen, bekas siswa Ariel seperti halnya Lisa. “Saya tidak ada masalah Ariel sudah menikah, itu saya anggap bonus,” tambah Lisa.
Beberapa penduduk yang ditanya soal seks, mengaku rimas. Menurut mereka, para remaja tetap menjaga keperawanan dan dilarang berciuman sebelum menikah. Dan di tengah keruntuhan moral akibat merebaknya seks bebas di AS, Centennial Park cenderung tertutup dan curiga dengan orang asing. “Kerana agama melarang (seks sebelum menikah),” kata seorang penduduk.
Ariel juga menilai program Big Love di televisyen HBO yang menggambarkan intrik, kecemburuan dan saling menjatuhkan antara para isteri, bukan kenyataan sebenarnya. Ariel menilai yang terpenting adalah menjaga keutuhan rumah tangga dan mengasuh anak-anak sehingga seks bukan prioriti. “Untuk seks, harus mencuri waktu kerana ramai anak di rumah. Tetapi seks adalah ekspresi cinta, banyak cinta di tempat ini,” kata Ariel.

kampung 7...
kampung tanpa air bersih..
kesiannye..

Lebih dari 40 tahun penduduk Pedukuhan Wangon, Desa Kubangsari, daerah Ketanggungan, Kabupaten Brebes, Jawa Tengah, hidup tanpa air bersih. Mereka merasa hidup tak layak di negara merdeka. Kampung yang berpenduduk lebih dari 2,255 orang ini hidup tanpa air bersih.
Air bersih bagaikan barang yang sulit diperolehi. Sementara kerajaan seolah menutup mata terhadap kesulitan warganya itu.
Konon katanya, kampung ini kena kutukan kerana ada seorang nenek yang meminta air minum dari warga kampung tapi tidak ada yang berikan.


kampung 8..
kampung tanpa katil..
cemane la diorng ni ley tdo..=.='
Dusun Kasuran adalah salah satu dusun yang ada di desa Margodadi, daerah Seyegan, Sleman, Daerah Istimewa Yogyakarta, Indonesia.. Sepintas lalu memang tidak berbeza dengan dusun yang lain, tapi satu hal yang membezakan adalah majoriti penduduknya tidak tidur di atas katil.
Tradisi ini sudah berlangsung turun-temurun sejak zaman nenek moyang, dan tidak cuma ditaati oleh orang-orang yang sudah sepuh, tapi juga orang-orang muda dan anak-anak. Majoriti penduduk tidur hanya beralaskan tikar atau tilam yang tidak ada katilnya.

kampung 9...
kampung yg dikorek pada batu-bata
batu pn jadi..lahaiii..
Kampung Kandovan yang dikorek pada batu-batu dan membentuk seperti gua-gua ini terletak di timur Azerbaijan, 60km dari bandar Tabriz,  Iran.  Kampung ini dikatakan berusia lebih dari 700 tahun.
Banyak rumah-rumah di Kandovan telah diukir dari formasi berbentuk kon asli dibuat dari abu gunung berapi yang dimampatkan.

kampung 10..
kampung dgn 100 lebih kembar seiras..
adoyai..=.="..ade jgak ke kg cm 2..
Kampung Kodinhi di daerah Malappuram, Kerala, India ini dikenali juga sebagai ‘wonderland of twins’. Tidak hairan jika guru di sekolah itu mendapat tugas tambahan untuk menghafal muridnya satu per satu. Kedua puluh pasang anak kembar itu berjenis kelamin sama dan merupakan kembar seiras. Para guru kerap salah ketika menyapa nama mereka. Apalagi setiap pasang anak kembar hanya dibezakan dengan belahan rambut.
Salah satu pasangan kembar mengatakan, tanda lahir di leher merupakan salah satu pembeza mereka. Selebihnya mereka hampir sama. Penduduk kampung Kodinhi yang majoriti muslim juga mengatakan, keberadaan anak kembar di kampung itu bukan hal yang aneh. Mereka menganggapnya sebagai hal istimewa yang dianugerahkan oleh Sang Pencipta.
Kebanyakan anak kembar juga lahir di hospital yang sama. Menurut gynaecologist hospital setempat, selama 10 tahun dia bekerja tercatat ada 100 hingga 150 kembar. Lima atau enam di antaranya kembar tiga. Kenyataan itu melahirkan misteri yang mengundang untuk diteliti lebih lanjut.

hehehe..amacm?
tambah kn pengetahuan korang hihi..
bru la korang tau, ad jgak kg2 cenggini kn..aq pn bru tau lalala...
ok lah..nk chau chin chaw dlu..
anyong..^0^






Wednesday, 26 October 2011

hello baby shinee n baby yugeun (")(^__^)

toink2..
anyong sume..kali ni nk cte sal korea plak hihi..
kali ni nk cte hello baby eueueu..
comel je bunyinye kn2..hik2..
hello baby ni cte antara shinee n baby yugeun..
cte ni bkan cte sngt, die cm live jgak la..cemane kumplan shinee 2 jge baby 2...
sies comel baby 2 hik2..
tgk la gmbr2 ni..nak cte tk pndai cte sngt hehehe..


SHINEE N BABY YUGEUN




















hik2 nangis trus pngil appa die..comel je.


hahaha..wat mke kerek lak die..
























hik2..comel kn baby yugeun ni..
tgk la hello baby..
cemane agaknye shinee ni jge baby hik2..
selamat menonton...
anyong >o<
..........

test intro.math VS Real Steel (best broo..)^_^v

uit2..hehhee..uit2 plak...soly2..
salam sume!!..wah lme btol tk update blog huk2...
dah berabuk+bersawang dah blog aq neh...=.="
bz jap huk2..bz ngan presentation, ngan tutor, ngan midterm exam..
huk2..fenin2..@_@
moh cni nk cte ket...hehe..
pada hari jumaat a.k.a Friday a.k.a 21hb hehe..ari 2 kteorng ad la test utk subjek intro.math neh..
test 2 plak kul 3-4..so, kteorg pn..ok, fine! test..
test punye test, sampai la abis msa..pas2 lect ckp..ok2 sume stop..
so, stop la...
abis je msa, perhh...fuhh..(senang gler soalan)...
aq siap tingal kosong lg utk soaln no 2..
nape aq tingl kosong?, sbb nk bg lect jwabkn utk aq..senang kot soaln..
perhhhhh....
rupe2nye bkn aq je yg tingl kosong, ramai lg 2 hahaha..
so, tade la susah ati sngt kn..lalala...
aq tgk mke sume ketat je kn2..ni msti rmai taley jwab ni..huhu..
plak 2 lect ckp snangkn soaln..nanti final exam tripel lg susah dri ni 
perhhh....sentap2!!
lg tambah tegang mke sume org..smpai ad yg ckp UNTUNG LERR LG SUSAH..hahha..
berani btol..
so, aq pn mlas nk pkir ap, rse nk cabut je kpale ni, so jom kte enjoy la hehehe...
aq n kwan2 aq pn jom mid lorr..
asyik2 mid kn2..sbb mid dkat je ngan kteorg pnye UM lalala..
lgpn tgk wayang je pn, tk pyah pgi jauh2..huk2..
sesampai kt mid, kteorng pn pgi la kt tingkt 3 mid kn2..
bratur2, pilih2 cte n akhirnye plih la cte REAL STEEL...ntah best ke idak cte 2...
kteorng pn msuk la nk tgk an2..
10 minit..biase je..
20 minit..menarik...
30 minit....best nih...
1jam..perhhh...best bro..best gler2..hahhaa
2 bru 1 jam je kn..klu duduk 2 jam  or smpai cte 2 abis tahap ape ntah bestnye 2 hhhaa..
plak 2 tket kteorng free plak 2, lg tahap gaban2 bestnye hahhaa..
aq dlm wayang 2 siap betinju hik2..seb bek tk tumbuk org je 2..
mmg lpas gler tension test intro.math 2..abis..sume ilang lalala...
rugi tk tgk..sape2 yg tk tgk lg, pat g tgk..hihi..
REAL STEEL the BEST!!!


ni haa heronye..cte ni cte pasal tinju..
tinju yg digantikn dgn robot..
robot yg tinju, org yg kontrol..best2...sesangt best!!
sampai taley ckp besh cemane...kne tgk sendri lorr..hik2..>_<


robot ni pn siap menari lg ngan budak comel ala2 justin bieber jgak la huk2..


u watch me!!just looking at me!!


ni la part pling best..hik2..melepaskn sume geram dcni kekeke...


klu nk tau lbih lanjut sal cte ni..
korang kne tgk sendri..
cte ni tkde la sehebat transfomer 2, tp lg best dri transfomer kot..
bg aq la..hehehe...
moh2 reramai tgk cte REAL STEEL ni >__<

ok, selamat menonton!!
anyong >o<

Thursday, 6 October 2011

C3 = BB?hehehe..hippy ^O^

hyep!!
kali ni nk cte psal fon plak hihi..
nape tetibe psal fon plak?sbb aq nk bli fon baru la hihihihi...
fon lme aq ok je, tk rosak pn tp cam boring je, rse gatal je tgn nk bli fon bru..aq pn tatau nape hehhe
tgn ni la yg gatal sngt, puk2 tgn!!huk2..tgn plak dipersalahkn..adoyai~
jenis ape fon bru yg aq nk bli haaa...ni yg suprise ni..
jeng jeng jeng




tuuu diaaaa!! c3 je hehhee....c3 ala2 BB jgak hik3...tk dpt BB dpt c3 pn dah ok dah hik3..>_<
cantek kn?hehehe..bekenan btol yg wane pink 2..uish~




yg wane gold/white pn cam besh gak kn3...




pas2 jumpe plak wane unik kot..aq rse mmg jrang org beli, tp cam cantek gak huk3..




knape aq nk sangat c3 ni..
sbb 1st rupe die cam BB
2nd cool..function nk sme cm BB just takley video call
3rd sbb die chanteh cam BB hoye2!! \(^O^)/
sumenye cam BB, conclusionnye sbenarnye fon idamanku BB la huk2..
disebabkn BB 2 mahel, pas2 kne byar plak tiap2 blan, 2 la yg terbantut 2 huk2...
dpat c3 pn da kre ok huk3..>__<
chantek jgak kn c3 ni huk3...ble nk bli ni adoyai =_="..duit da bnyk abes shoping dah huk2...
2 la masalahnye..duit, duit n duit uwaaa..='(...
wait 4 me tau c3..huk2..
ke ad volontier nk banje? angkat tgn spe nk banje c3 ni kt aq hehhee...
klah..nk chow dlu..
ti duk nengok lme c3 ni rse nk bli skund je huk2..
k..anyong ^O^

Friday, 16 September 2011

semester bru dah mula!! fighting2!! ^O^

hai!! hai sume2 hik2.....
wah dah lme rsenye aq stop jap berblog ni..maklum la cuti sem 4 blan lalala~
so, blog pn benti jgak la sbb tade tenet nk update blog kekeke..^_^
moh kte cte psal sem baru ni..
aq msuk sem bru pd 12hb september, tp dah ad kt kolej 11hb dah huk2...
sem bru ni ad yg sukanye n ad yg xskenye..btol x?kn2?
yg skenye psal sem bru....
yeahhh!! \(^__^)/ aq da jd senior hahaaha...senior la sngt kn..aq pn tak tau ape yg bestnye jd senior ni..
maybe senior ni hebat sket kot lalalala~(bangga dri jap hik2..^_^)
yela, ingt lg time mle2 msuk UM dlu, hape pn ta boley!!
pi klas pn sorg2 sbb tade kwn lg, pas2 mkn pn skali 2 je sbb tade owg nk teman hik2..
tp akhirnye jumpe gak kwn2 yg stu kpale ngan aq..cemane bole rapat pn aq tk perasan, tgk2 eh siap dah ad nme geng lak 2 adoyai..=_="..plak 2 nme geng ganas gler hahaha..
pas2 yg pling ske msuk sem baru dpt jumpe blik kwn2 hehhe...yg ni pling best!!
lme aq tk lepak ngan korang dee...miss u all!!!muah2..







gambr ni kteorng ambik kat DTC kt UM...hoye2!!

haa..ni nk cte sal tk best msuk sem baru..
msti korang dah dpt agak kn..
slah stunye..alamak kne blaja lg adoyai =.="..bdak kecik lg rupenye (bak kte owg 2)hehehe..
dah la otak ni cuti lme, dah bekarat dah ni...tetibe lak nk kne start enjin suh blaja adoyai..hape pn ta boleh!!
haa..ni mkn die..pdan mke..mentang2 cuti 4 bln stu bku mmg tk bkak la, pegang buku apetah lg..
susah2..plak 2 msti la subjek mkin susah, yg ni lg adoyai~
bape bnyk dah adoyai aq ni..adoyai~
mkin dipkir mkin stress..


stress smpai rse nk gigit je grr~

lg yg tk best sem bru ni kne tinglkn umah lg..
hurmm..windu kat umah da uish2...T_T..
windu kt adek2 dah...
dah tade guwau2 senda da ngan adek..lg2 yg bongsu 2..windu faris!!

ni je cte ley aq kongsi2 facai ngan korang hehehe..
moh2 sem ni study hard punye!!bak kte dafi..beak punyerr!!hehe..^_^
k, lah..nk undur dri jap..nk kne study, msuk2 je lecture nk wat pop kuiz mnggu dpn adoyai =.="~
moh2 tetady dlu...
anyong!!! ^O^

Sunday, 3 July 2011

penangan KL GANGSTER! perhhh..best bro00~

assalamualaikum....
(jawab2 jgn tk jwab, tk jwab doce msuk api neraka, jwap syg kt kte hik3..^_^)
psstt....meh la cni, kli ni aq nk cte sal cte yg aq pegi tgk kt wayang ari ni kt mid td hehehe..
cte pe lg, 2 kt tajuk post ni aq da bgtau cehh..cte KL GANGSTER la..
perhh..best gler la cte 2, ajad asal nk tgk transfomer, tetibe smpai kt wayang penat2 beratur panjang2, skali abes daa transfomer 2..cehh, wat letih je bratur..
last2 plih la KL GANGSTER..
2 pn sbb dgr2 dri kwn aq cte ni best, plih jela..
lgpn dgr2 cte ni box office dee...lyan la wlaupn dah lme kuar tp tk tgk lgi huk2..
msuk je wayang, tgk je la..tgk2 best jgak cte ni,
 kesnye sbb ad jijan lawak hik3..
lwak gler jijan, klu tk de jijan pn tetap best gak tapi jijan lg menyerikn cte 2 hik3..^_^
mmg bebaloi-baloi hik3..
korang2 pi la tgk, msti tegelak tgk jijan 2 a.k.a abg long dil hahaha..tuii..


KL GANGSTER BEST BROO~

sies tk tipu tau, aq siap gigit2 lg kwn ag kt sbelah sbb geram ngan gangster 2 hik3..
sory la kawan hik3..tak dpt than geramku ini, len kli jgn duk sbelah aq hahaha...>o<

ok, aq nk choww dah
anyong sume..
arap enjoy..^_^

Monday, 27 June 2011

asal duk kt umah je boring, asal boring je duk kt umah..apekah? -_-"

urghh!!!
awat boring ngat ni huk3..
tgk!! boring sngt smpai ley tulis blog psal boring adeh..=,="
dah lme aq tk berblog sejak 2 menjak 3 menjak n bermenjak2 ni huk3..
awat boring ngat ni?adehh..
awat bnyk ngat ni perkataan boring yg aq tulis ni?haisyy..


camni la gamaknye aq duk kt umah..
mkn, tito, mkn, tito..adehh..lme2 ley gumok aq..=,="

Friday, 6 May 2011

yeayy\(^_^)/ exam dah abis~ jd owg tk betol jap huahuahua....

yeay2! exam dah abis...nak blek kg jom!!
hik2, msti 2 la perkataan yg korang sebut lpas paper last korang an huk2...
uwaaa...dah lme tk jenguk kg ku nun diBESUT cna huk2..dah 3 blan kot..(hebat tk aq boley tk blek 3 blan huahuahua..) nak blek! nak blek! nak blek! yeay!!!
tp sebelum blek, aq g round2 jap kt kl hik2..enjoy!!hoye!!

tempat 1st aq ngan kwn2 pgi kt kerinchi,time 2 tujuannye nk pgi mamam kt seoul garden, sampai je kt cna..hampehh..seoul garden tutop la plak, abis duit naek LRT 70sen cehh  ( 70sen pn berkira aq ni..yela ckp student economi hik3..(^O^)....) dah la tk melahap lg time 2, rse nk mkn owg je lapornye huaa...last2 kteorang decide jom g KL SENTREL la huk2..
kt KL SENTREL plak jln2 cri mkn, last2 plih restoran RASAMAS huaaaa..mkn besar kot...kekeke..


time2 menunggu ketibaan mkanan terhormat (terhormat la sngt kn, sbb time 2 mmg lapaor gler hik2..


ejan, zati, shameen n ain..

hoye2..kapak gurlz..luv u all..

jawatan2 kuasa tertinggi geng kapak pinky huaaa...

agak2 posing jap hik2..cm biase la my style huahuahua ^O^

melahap time huaa..bnyk x? bnyk tk kteorng mkn hik2..

lpas dah kenyang perot ( bak kte zati, kenyang perot ska hati la hik2 ^_^..) kteorg nk menuju ke OU a.k.a ONE UTAMA. destinasi seterusnye ayuh! tom2 bak!!

perjalanan ke OU la wat wt aq rse tanak pgi la OU, blek jom huh..sesat di tepi jln ss2 doo..dah la yg sesat 2 3 org je,pas2 tepi jln lak, sket kaki jln cari bas adoyaiinyer punnn..bas ngan teksi lak wat hal, sje je time 2 tanak lalu kawasan 2 huh..
last2 ad gak jodoh keteorng nk jumpe OU hik2..maceh paci teksi (ehh, paci ke, tgk mke cam abg teksi jek huaaa..)
setibanya kami di OU..( ayat skema)..sesat lg uwaaa, knape OU ni besaq sngt, kteorng tk jumpe lg 3 org 2, dah la kaki cm nk tecabut mse sesat kt SS2, ni tambah plak sesat kt OU besaq gedabaq 2 uwaa....spe la pnye idea wat shoping complex besaq2 canggini adehh..letih bejln kt OU..
lpas dah jumpe kwn2 kteorang, kteorng pe lgi, bejln2 time plak hoye2!!\(^__^)/

shameen n jeli barbienye hik3..ske ngat ko ngan barbie ea..

duk2 jap, loteh den ni ha..lenguh dah kaki ni ha..adoiyaii..

KAMI..\(^___^)/ luv u all..muahh..

princess..^O^

ejan ketua geng kami hahaha...ad gaya tk?sem dpn dah trun pangkat na, biaq aq lak jd hahaha..

di baby room..ceroboh msuk hik3..cantek n comel gler blek ni, 2 yg kteorng ceroboh 2 hik2..

mummy nk jd bdak kecik ke hik2..kerusi comel..^_^

ain rendah lg la tk sampai 160, kne bnykkn minum susu cam mira ni hoye!!^O^

dah ltih jln2 di OU, blek time!! lpas blek 2 bknnye g kolej trus, ad plak majlis bebudak ekonomi wat kt KFC dpan kolej 9 plak..kteorang join je ngan bucuk2 tk andi ag neh hik3..^O^..

wahh rindu la korang 4 blan ti..uwaa..TT_TT

korang mmg terbaek..tq 4 all my friends...^__^y

zati n ejan eueueu...luv both of u..

me n zati..sy syg kamu syg hehehe...my makwe hik2..chantek tk? toink2..

huk2, ni la kenangan2 yg sempat aq kumpul sbelum blek ke kg n cuti 4 bln 2, msti miss kt korang2 ni huaa..TT_TT...syg korang sume..
k, jom start kemas2 brg nk blek ayuhh!!!

klah, aq nk kemas brg dlu..
anyong~
semoga jumpe lg sem dpan ye kengkwn..^O^
n aq doakn kte sume dpt result yg cemerlang..aminn...
anyong..^O^~